Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ilie Năstase i-a oferit un cadou neobişnuit lui Joe Biden!

Fostul tenisman Ilie Năstase a venit la Palatul Victoria, în timpul întâlnirii premierului Victor Ponta cu vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, pentru a-i înmâna oficialului american o rachetă de tenis

de Redactia Observator

la 21.05.2014 , 16:05

Fostul tenisman Ilie Năstase a venit la Palatul Victoria, în timpul întâlnirii premierului Victor Ponta cu vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, pentru a-i înmâna oficialului american o rachetă de tenis.

Ilie Năstase a venit îmbrăcat în haine de gală de ofiţer

UPDATE

Articolul continuă după reclamă

Joe Biden a fost la Palatul Victoria, unde s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta. După discuţii, şeful Guvernului a declarat: "România este un partener de încredere, care se dezvoltă şi îşi îndeplineşte promisiunile. România trebuie şi poate fi un exemplu de succes în această regiune"

UPDATE

După întâlnirea cu şeful statului, vicepreşedintele SUA a făcut şi câteva declaraţii de presă. Biden a spus că: "În România e în joc mai mult decât securitatea fizică, e o şansă de viaţă în libertate, prosperitate şi demnitate. Eu şi preşedintele SUA apreciem eforturile dvs pentru a consolida şi proteja statul de drept în România.Alianţa noastră este puternică şi datorită dumneavoastră. Viitorul este al nostru. Dumnezeu să binecuvânteze România, America şi să protejeze trupele noastre!"

În Holul de onoare.Traian Băsescu şi Joe Biden au dat mâna în faţa jurnaliştilor şi au făcut fotografia oficială. După momentele protocolare, Joe Biden şi preşedintele României şi-au continuat discuţiile în spatele uşilor închise. la finalul întrevederii cei doi vor susţine o conferinţă de presă

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Ilie Năstase i-a oferit un cadou neobişnuit lui Joe Biden!