Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, despre candidatura la şefia NATO. Nu vrea o altă funcție la nivel european: "Nu intenţionez nici să mă retrag, nici să negociez altceva"

Şeful statului Klaus Iohannis a declarat, că nu intenţionează să îşi retragă candidatura pentru funcţie de secretar general al NATO şi nici să negocieze o altă funcţie la nivel european.

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 19:07

Klaus Iohannis, despre candidatura la şefia NATO. Nu vrea o altă funcție la nivel european
Klaus Iohannis, despre candidatura la şefia NATO. Nu vrea o altă funcție la nivel european - Profimedia

El a mai precizat că a văzut că alţi oficiali străini au anunţat susţinerea pentru premierul olandez Mark Rutte, pentru această poziţie, însă consideră în continuare că şansele sale sunt rezonabil.

Nu intenționează să negocieze o altă funcţie la nivel european

„Nu intenţionez nici să mă retrag, nici să negociez altceva. Mă concentrez pe NATO. Şi da, sunt câteva afirmaţii în spaţiul public. În continuare consider că şansele mele sunt rezonabile”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat despre faptul că mai mulţi lideri străini au spus că îl susţine pe Mark Rutte şi dacă, în acest context ia în calcul să îşi retragă candidatura pentru şefia NATO sau dacă va negocia o altă funcţie la nivel european, miercuri într-o conferinţă de presă la Cotroceni susţinută împreună cu Charles Michel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, despre candidatura la şefia NATO. Nu vrea o altă funcție la nivel european: "Nu intenţionez nici să mă retrag, nici să negociez altceva"