Antena Meniu Search
x

Video Klaus Iohannis, îndemn pentru români de la Bruxelles: "Mergeți și vă vaccinați, să terminăm odată cu pandemia"

Președintele Klaus Iohannis a susținut, vineri, o declarație de presă la Bruxelles, făcând un nou apel la vaccinare. "Nu există altă soluție decât vaccinarea. Trebuie să fim serioși si să acceptăm acest lucru", a spus șeful statului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.10.2021, 12:17

Klaus Iohannis, îndemn pentru români de la Bruxelles: "Mergeți și vă vaccinați, să terminăm odată cu pandemia"

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să se vaccineze, ca "să terminăm odată cu pandemia".

"În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare. Noi de ce nu putem așa ceva? Soluția este clară, este gratuită, este disponibilă, se numește vaccin. Dragi români, mergeți să vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemia. Avem sprijin din toate părţile, toţi ne ajută, dar să fim serioşi: nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru. Asta trebuie să o facem noi", a declarat Klaus Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Șeful statului spune că medicii sunt epuizați.

"Acasă, situaţia este foarte, foarte complicată, am vorbit eu despre o tragedie, despre o catastrofă în domeniu, spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical sunt terminaţi, că lucrează non-stop, locuri la Terapie Intensivă nu mai sunt disponibile. Am apelat la mecanismul european de sprijin şi am primit deja efectiv sprijin de la opt state europene", a afirmat Iohannis.

Președintele participă la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles.

Peste 15.000 de cazuri noi şi 350 de morţi, în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru vineri, 22 octombrie 2021, că au fost înregistrate 15.410 cazuri noi cu coronavirus, în ultimele 24 de ore.

De asemenea, au fost raportate 357 decese dintre care unul anterior intervalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, îndemn pentru români de la Bruxelles: "Mergeți și vă vaccinați, să terminăm odată cu pandemia"