Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, mesaj pentru părinții elevilor: "Nu putem reduce riscul de infectare la zero. Vă încurajez să-i trimiteți pe copii la școală" | Video

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că este foarte important să se conștientizeze necesitatea respectării regulilor de bază, odată cu reluarea cursurilor în școli.

De Cristian Ionescu la 09.09.2020, 18:26
Autoritățile nu pot reduce riscul de infectare la zero
Iohannis îndeamnă părinții să-și trimită copiii la școală - observator.tv
  • Iohannis roagă părinții să trimită copiii la școală
  • Președintele spune că nu se poate elimina riscul de infectare

Președintele spune că nu se poate reduce riscul de infectare la zero, însă el îi încurajează pe părinți să-și trimită copiii la școală.

"Nu putem reduce riscul de infectare la zero. Dar e foarte important să conștientizăm că este importantă respectarea regulilor de bază. Decizia de a deschide școlile, deși nu a fost una ușoară, a fost una corectă și necesară. Mă adresez și părinților, care sunt preocupați și îngrjiorați. Vă încurajez să-i trimiteți pe copii la școală. Pentru un timp, școala va fi diferită. Dar, dacă vom respecta cu toții regulile, vom depăși cu bine această situație", a declarat președintele.

Declarații Iohannis, 9 septembrie 2020

#ObservatorUpdate Live: Președintele Iohannis susține declarații. Dacă aveți mesaje pentru domnul președinte, le puteți lăsa în comentarii.

Publicată de Observator pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, mesaj pentru părinții elevilor: "Nu putem reduce riscul de infectare la zero. Vă încurajez să-i trimiteți pe copii la școală" | Video