Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet: "Ca să schimbăm imaginea României"

Klaus Iohannis, preşedintele României, a votat duminică, în jurul orei 10.00, la Liceul Jean Monnet, din Bucureşti, atât pentru alegerile parlamentare, cât şi pentru referendumul pe justiţie.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 11:01

Iohannis a votat fără să fie însoţit de soţia lui
Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet, din Bucureşti - Captură Video

Klaus Iohannis, preşedintele României, a votat duminică, în jurul orei 10.00, la Liceul Jean Monnet, din Bucureşti, atât pentru alegerile parlamentare, cât şi pentru referendumul pe justiţie.

Iohannis nu a fost însoţit de soţia sa, Carmen, care este foarte posibil să voteze la Sibiu.

Conform news.ro, preşedintele României a făcut un apel la votanţi să meargă la urne spunându-le că "a venit momentul să începeţi să schimbaţi România. Nu lăsaţi pe alţii să decidă pentru voi".

"Veniţi la vot, dragi români, veniţi la vot că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votaţi. Astăzi, dragi români, decideţi pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung. Este începutul unei serii de alegeri şi astăzi puteţi să începeţi să schimbaţi România. Am votat şi în campania electorală am constatat că am avut mai multe iniţiative de mobilizare la vot decât altădată. Asta mă bucură şi ţin să mulţumesc tuturor celor care au iniţiat campanii de mobilizare pentru vot. Cetăţeni, ONG-uri. Repet, veniţi dragi români, la vot, nu lăsaţi pe alţii să decidă pentru voi. Haideţi la vot cu toţii! E o zi importantă şi asta nu spun doar dumneavoastră, jurnaliştilor, ci tuturor românilor: Haideţi la vot!", a fost mesajul transmis de preşedintele României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet: "Ca să schimbăm imaginea României"