Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, despre demisia premierului Tudose: "Au fost mai multe reproşuri. Concluzia generală a fost că nu se mai poate. Eu i-am avertizat"

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat că, în cazul retragerii sprijinului patidului pentru premierul Mihai Tudose, au existat mai multe motive.

Liviu Dragnea, despre demisia premierului Tudose: Au fost mai multe reproşuri. Concluzia generală a fost că nu se mai poate"

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat că, în cazul retragerii sprijinului patidului pentru premierul Mihai Tudose, au existat mai multe motive, bazate pe reproşuri, iar asta a condus către concluzia generală că "nu se mai poate".

"La inceputul sedintei, Tudose a spus ca daca i se va cere sa demisioneze o va face. Mâine la ora 11 urmează o discuţie deschisa transparenta si lunga, pentru a se discuta propuneri de nominalizare pentru functia de premier, in asa fel incat dupa aceasta discutie sa avem cat mai putine motive sa ne temem ca vom ajunge a 3-a oara in situatia in care am ajuns azi. Au fost mai multe reprosuri. Concluzia generala a fost ca nu se mai poate pentru ca exista o stare conflictuala pentru partid si Guvern, cât şi in interiorul Guvernului. Adica ultimele aparitii televizate, exista şi o nemultumire in randul membrilor de partid si nemultumiri in legatura cu un bilant al Guvernarii. In schimb au fost aparitii televizate care nu trebuiau sa fie, in sensul ca genul asta de declaratii trebuie sa fie discutate in Comitetul Executiv, fata de relatia dintre membrii guvernului. A fost o avalansa de puncte de vedere, chestiuni care trebuiau discutate in partid. In mod realist vorbind nu mai putem avea garantia ca peste o luna de zile nu vom ajunge in aceeasi situatie, tot in urma unei emisiuni televizate.  Am spus colegilor mei ca nu voi face nicio propunere. Prima data la Sorin Grindeanu, am facut eu o propunere, colegii au votat. A doua oara am avut discutii cu fiecare membru al Comitetului Executiv in parte. Dupa aceasta discutie s-a conturat domnul Tudose. Maine va fi exact cum v-am spus. Nu voi face nicio propunere, dar voi vota propunerea si-mi voi asuma acest vot", a declarat Liviu Dragnea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Eu am reproşat astăzi unor miniştri faptul că au plimbat minciuna dintr-o parte în alta si i-am avertizat că nu voi mai accepta asa ceva. I-am rugat pe colegi să faca un efort şi să înţeleagă că a fost suficientă această perioada de declaraţii publice, scrisori, propuneri, înainte să se discute despre asta în CEx", a declarat Dragnea în conferinţa de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, despre demisia premierului Tudose: "Au fost mai multe reproşuri. Concluzia generală a fost că nu se mai poate. Eu i-am avertizat"