Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea e vizat într-un nou dosar Tel Drum, redeschis de Instanţa Supremă

Instanţa Supremă a admis cererea DNA de redeschidere a unui dosar privind Tel Drum, în care apare şi numele lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, nou dosar Tel Drum
Liviu Dragnea e vizat de un nou dosar Tel Drum, redeschis de Instanţa Supremă - Mediafax Foto via Hepta

Instanţa Supremă a admis cererea DNA de redeschidere a unui dosar privind Tel Drum, în care apare şi numele lui Liviu Dragnea.

Instanţa supremă a decis redeschiderea unui dosar privind Tel Drum, în care e vizat şi Liviu Dragnea:

"Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie. În temeiul art.335 alin. (4) şi alin. (41) Cod procedură penală, confirmă redeschiderea urmăririi penale dispusă prin ordonanţa nr. 117/II-2/2018 din 03 iulie 2018, în dosarul nr.337/P/2009 (986/P/2014) al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei numai in rem şi numai cu privire la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art.132 din Legea nr.78/2000 raportat la art.248 Cod penal de la 1969."

Instanţa a menţinut "celelalte dispoziţii ale rezoluţiei din data de 14 octombrie 2013, respectiv cele referitoare la neînceperea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de stabilire cu intenţie a unei valori diminuate a activelor unei societăţi, prevăzută de art 10 lit. a) din Legea nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie".

Alături de Liviu Dragnea, mai apar alte şase nume inclusiv cel al lui Marian Fişcuci, fost patron al Tel Drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea e vizat într-un nou dosar Tel Drum, redeschis de Instanţa Supremă