Liviu Dragnea, eliberat după 2 ani şi 2 luni. În ce condiţii mai intră în politică

De Redactia Observator.
Publicat: 15.07.2021, 16:50.
Actualizat: 15.07.2021, 16:53

Liviu Dragnea a spus, joi, la ieșirea din penitenciarul Rahova, că va mai intra în politică dacă va reuși să își răspundă la două întrebări: dacă mai are cu cine și dacă mai are pentru cine. El a spus că PSD a devenit un partid „de operetă”, notează mediafax.ro.

Liviu Dragnea, eliberat după 2 ani şi 2 luni. În ce condiţii mai intră în politică

Hepta/Mediafax

Liviu Dragnea a spus, la ieșirea din închisoare, că cei mai mulți dintre români au înțeles acum de ce a stat în închisoare. „Eu când am plecat România era o țară prosperă, cu venituri mari, pe care le aveau românii, o țară în care exista speranță, în care exista viitor, din păcate astăzi este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a spus Dragnea.

Fostul lider PSD a lansat un atac la adresa conducerii partidului din fruntea căruia a plecat. „Din păcate nu există opoziție. PSD-ul a devenit un partid de operetă, un partid de oameni lași”, a spus Dragnea. El a mai spus că va mai intra în politică dacă va găsi răspunsul la două întrebări: „dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine. PSD e un partid praf, fără personalitate”.

Până la a lua această decizie, asupra reintrării în politică, Dragnea a afirmat că vrea să își caute sănătatea. „Sănătatea mea a fost afectată serios aici. Sper să găsesc soluții și să îmi revin”, a mai spus Dragnea. Liviu Dragnea a părăsit, joi, penitenciarul Rahova, unde a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Tribunalul Giurgiu a decis definitiv eliberarea sa condiționată.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.