Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, în şedinţa PSD: "Riscăm să ne omorâm prin implozie. Trebuie să încetăm!"

Liviu Dragnea a făcut o serie de declaraţii surprinzătoare la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, unde se decide remanierea Guvernului.

Liviu Dragnea a făcut o serie de declaraţii surprinzătoare la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, unde se decide remanierea Guvernului. Liderul PSD şi-a asumat vina pentru "starea de supărare şi tensiune" a Premierului Mihai Tudose.

La şedinţa liderilor PSD, Liviu Dragnea a spus că şi el e responsabil pentru situaţia în care se află Guvernul lui Mihai Tudose.

Am ajuns într-o situaţie tensionată din cauza mai multor oameni, dar şi din vina mea. A fost o comunicare gestionată prost, atât din partea mea, cât şi din partea guvernului. S-a intrat într-o spirală de suspiciune şi neîncredere, care l-a pus pe Mihai într-o stare de tensiune maximă. La Mihai am ţinut şi ţin în continuare. Îmi asum starea de supărare şi tensiune în care a ajuns Mihai, şi din vina mea.

Dragnea a avut un mesaj surprinzător pentru ministrii guvernului Tudose.

V-am primit cu drag, pe fiecare, de fiecare dată. Dar unii veneau la mine şi discutam nişte decizii, după care mergeau la Mihai şi spuneau că am spus să nu se facă. Guvernarea trebuie gestionată de guvern.

Cred că trebuie să revenim la atmosfera care era între noi în 2015, când eram camarazi şi prieteni. Aşa vom învinge, vom fi în stare să gestionăm un program de guvernare care deja produce efecte. Ne ducem la creştere economică de 6%, se poate! Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc!

Vă ştiu pe fiecare dintre voi. Riscăm să ajungem într-o situaţie în care să ne omorâm prin implozie. Trebuie să încetăm!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, în şedinţa PSD: "Riscăm să ne omorâm prin implozie. Trebuie să încetăm!"