Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Ştefănescu din închisoare. Mesajul fostului lider PSD din spatele gratiilor (Video)

Liviu Dragnea este puternic, demn şi îşi duce mai departe crucea. Asta i-a spus Liviu Dragnea lui Codrin Ştefănescu la telefon, când l-a sunat pe fostul secretar general al PSD din închisoare.

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Ştefănscu din închisoare. Fostul lider PSD i-a spus că e puternic şi demn - capturi video Antena3

Liviu Dragnea este puternic, demn şi îşi duce mai departe crucea. Asta i-a spus Liviu Dragnea lui Codrin Ştefănescu la telefon, când l-a sunat pe fostul secretar general al PSD din închisoare.

Codrin Ștefănescu a dezvăluit într-o emisiune la Antena 3 ce a vorbit cu Liviu Dragnea, când acesta din urmă l-a sunat din închisoare pe fostul secretar general al PSD.

Ştefănescu a spus că îndată ce Liviu Dragnea ce va putea primi vizite, va merge să-l vadă pe fostul lider PSD. 

"Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Eu sper ca oamenii să nu se delimiteze de Liviu Dragnea și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel. Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor", a declarat Codrin Ştefănescu la Antena3. 

Potrivit fostului secretar al PSD, "dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul".

"Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Nu cred că Dragnea se uită la televizor, încearcă să nu se uite și să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Dragnea nu poate fi eliberat în următorii 2 ani și 4 luni

Liviu Dragnea a fost transportat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Fostul preşedinte social-democrat va putea să formuleze o cerere de eliberare condiţionată, cel mai devreme, peste 2 ani şi patru luni.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Liviu Dragnea a mai primit o lovitură dură. Vreme de trei ani după ispăşirea pedespei, nu va mai putea să voteze sau să fie ales, să deţină funcţii publice, ori o funcţie precum cea care i-a servit la săvârşirea infracţiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Ştefănescu din închisoare. Mesajul fostului lider PSD din spatele gratiilor (Video)