Antena Meniu Search
x

Mama primarului din Constanţa audiată la Poliţie, după ce ar fi încercat să introducă în urnă 5 buletine de vot

Teodora Făgădău, mama primarului din Constanţa, Decebal Făgădău, este audiată la Poliţie, după ce a fost surprinsă într-o secţie de votare în timp ce încerca să introducă în urne 5 buletine de vot.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 15:08

Mama primarului din Constanţa audiată la Poliţie, după ce a luat 5 buletine de vot
Mama primarului din Constanţa audiată la Poliţie, după ce a luat 5 buletine de vot - ctnews.ro

Teodora Făgădău, mama primarului din Constanţa, Decebal Făgădău, este audiată la Poliţie, după ce a fost surprinsă într-o secţie de votare în timp ce încerca să introducă în urne 5 buletine de vot.

Totul s-a întâmplat, astăzi, la secţia de votare numărul 132  de pe strada Badea Cârţan din Constanţa, acolo unde mama primarului Făgădău s-a prezentat la vot.

La un moment dat, mama primarului a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urne 5 buletine de vot pentru alegerile europarlamentare.

Pe acelaşi subiect

Femeia a declarat că a primit cele cinci buletine de vot, fără să ştie câte trebuie să primească, iar apoi a mers în cabina de vot unde le-a ştampilat pe toate.

Ulterior, a mers să introducă buletinele în urnă, însă pentru că acestea nu încăpeau, un observator a văzut-o pe femeie şi a oprit-o. În acel moment, observatorul a descoperit că aceasta încerca să introducă 5 buletine.

Comisia de votare a sesizat Poliţia, iar mama primarului a fost condusă la Secţia 2 Poliţie pentru a fi audiată.

Potrivit unor surse, poliţiştii au deschis un dosar penal 'in rem' pentru infracţiuni electorale.

În Constanţa, prezenţa la urne, la ora 12.00, a fost de 22,44%, ceea ce înseamnă că 140.402 de cetăţeni şi-au exprimat votul la alegerile europarlamentare şi referendumul pe justiţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Mama primarului din Constanţa audiată la Poliţie, după ce ar fi încercat să introducă în urnă 5 buletine de vot