Antena Meniu Search
x

Secretarul general PSD, Marian Neacşu se alătură liderilor din partid care îi cer demisia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, susţine scrisoarea în care mai mulţi lideri social-democraţi îi cer demisia lui Liviu Dragnea. 

Secretarul general PSD, Marian Neacşu se alătură liderilor din partid care îi cer demisia lui Liviu Dragnea - Hepta

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, susţine scrisoarea în care mai mulţi lideri social-democraţi îi cer demisia lui Liviu Dragnea. Neacşu spune că mesajul include o serie de principii sănătoase privind acţiunea politică a partidului, care au fost abandonate în ultima perioadă.

“Am citit cu atenţie declaraţia comună a colegilor noştri şi am constatat că sunt enunţate o serie de principii sănătoase, privind acţiunea politică a PSD, care din păcate au fost abandonate în ultima perioadă. Sunt întru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial şi democratic de luare a deciziilor în partid şi, mai ales, celei de asigurare a continuităţii şi mai ales a coerenţei guvernării”, a transmis miercuri Marian Neacşu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că va propune ca acel document să fie analizat de toate organizaţiilr partidului şi dezbătut în cadrul Comitetelor Executive Judeţene.

“În calitate de secretar general, propun ca în perioada imediat următoare acest document să fie analizat de toate organizaţiile partidului şi dezbătut în cadrul Comitetelor Executive Judeţene, astfel încât preşedinţii de organizaţii să participe la Comitetul Executiv Naţional cu un mandat clar din partea membrilor de partid. În felul acesta vom păstra şi unitatea partidului şi guvernarea şi vom putea să privim cu încredere către alegerile de anul viitor”, se mai arată în mesajul secretarului general al PSD.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu semnează o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD a fost convocat în şedinţă pentru vineri la ora 12.30.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Secretarul general PSD, Marian Neacşu se alătură liderilor din partid care îi cer demisia lui Liviu Dragnea