Antena Meniu Search
x

Iohannis, despre relaxarea anunțată pe 15 mai: "Pericolul nu a trecut" (Video)

Klaus Iohannis a insistat, în conferința de presă, la respectarea restricțiilor aflate în vigoare, precizând că a anunțat măsuri de relaxare pentru 15 mai, dar că, momentan, pericolul nu a trecut, iar o relaxare greșită poate distruge totul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.04.2020, 19:02

- Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Iohannis anunță că pericolul nu a trecut
  • Măsurile de relaxare din 15 mai, în discuție

Președintele a declarat că, în această epidemie autorităţile, medicii şi românii au obţinut rezultate notabile, iar românii au dovedit că au simţ civic, echilibru, iar societatea românească a dovedit maturitate.

Totuși, președintele atrage atenția că pericolul nu a trecut, iar ridicarea restricțiilor în 15 depinde foarte mult de modul cum evoluează situația epidemiei în următoarele săptămâni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Se discută de măsurile de relaxare. Vom ajunge şi acolo. Eu am menţionat că, după 15 mai, anumite restricţii vor fi reduse, dar trebuie să fim foarte, foarte atenţi. Nu am atins vârful epidemiei în România. O relaxare greşită poată să distrugă toate rezultatele oţinute până acum. Pericolul nu a trecut şi este nevoie de maximă atenţie. Faptul că din 15 mai este posibil să relaxăm anumite măsuri nu nseamnă să revenim la viaţa noastră de dinainte de epidemie, nu înseamnă o revenire bruscă la realitatea pe care am cunoscut-o. Specialiştii ne spun că nici nu ştim când vom reveni", a declarat președintele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Iohannis, despre relaxarea anunțată pe 15 mai: "Pericolul nu a trecut" (Video)