Antena Meniu Search
x

Mihai Fifor, despre o eventuală demitere a şefului Poliţiei Române: "O să analizam cu foarte mare atenţie miercuri şi o să luam o decizie"

Mihai Fifor a declarat că că situaţia şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a cărui demitere a fost propusă de Carmen Dan, va fi analizată miercuri.

Mihai Fifor, despre o eventuală demisie a şefului Poliţiei Române: "O să analizam cu foarte mare atenţie miercuri şi o să luam o decizie" - Sursă: Hepta

Premierul intermar, Mihai Fifor a mers, marţi seară, la Ministerul Afacerilor Interne, declarând, la plecare, că situaţia şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a cărui demitere a fost propusă de Carmen Dan, va fi analizată cu foarte mare atenţie miercuri şi va fi luată o decizie.

Fifor a mai spus că a vorbit cu Carmen Dan şi despre probleme care ţin de organizarea Ministerului Afacerilor Interne.

Întrebat dacă a vorbit cu ministrul Carmen Dan şi despre demiterea şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, premierul interimar a răspuns: "Asta este o situaţie pe care o să o analizam cu foarte mare atenţie mâine şi o să luam o decizie".

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri politice » Mihai Fifor, despre o eventuală demitere a şefului Poliţiei Române: "O să analizam cu foarte mare atenţie miercuri şi o să luam o decizie"