Antena Meniu Search
x

Mihai Tudose îi dă replica ministrului de Interne: Cum poate spune cineva că anunţul meu l-ar fi putut face pe chestorul Ioniță să se răzgândească?

Premierul Mihai Tudose îi dă replica ministrului de Interne Carmen Dan în legătură cu acceptul chestorului Cătălin Ioniță de a prelua șefia Poliției Capitalei.

Premierul Mihai Tudose îi dă replica ministrului de Interne Carmen Dan în legătură cu acceptul chestorului Cătălin Ioniță de a prelua șefia Poliției Capitalei.

"Doamna Carmen Dan recunoaște că la ora 6:27 a fost sunată de domnul chestor Ioniţă, care a anunţat-o că dorește să se vadă cu domnia sa. În acea dimineaţă, i-a transmis acesteia că nu vrea să fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat că nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și că aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau că domnul chestor Ioniţă nu dorește să fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva că anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță să se răzgândească? Trageți dumneavoastră concluziile", scrie Tudose pe facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Mihai Tudose îi dă replica ministrului de Interne: Cum poate spune cineva că anunţul meu l-ar fi putut face pe chestorul Ioniță să se răzgândească?