Antena Meniu Search
x

Neoficial, Uniunea Social Liberală s-a rupt

Crin Antonescu şi Victor Ponta au început, deja, războiul pentru fotoliul de la Cotroceni. Deşi cei doi lideri au anunţat că se mai gândesc până luni dacă rămân în alianţă, Ponta le-a transmis colegilor că trebuie să-şi găsească alt candidat pentru alegerile prezidenţiale.

Vezi și

Victor Ponta a făcut declaraţiile într-un hotel din Bucureşti, la un pahar de şampanie. Social-democraţii din toată ţara s-au strâns acolo pentru a sărbători 4 ani de când Victor Ponta este preşedintele PSD.

În acest context, premierul le-a spus colegilor de partid că Antonescu va candida la alegerile prezidenţiale din partea opoziţiei. Imediat, psdiştii şi-au făcut şi ei calculele şi au început să-şi caute propriul candidat pentru preşedinţia României. De fapt, de aici a pornit războiul în USL.

Deşi motivul oficial a fost că cei doi lideri nu se înţeleg asupra numirii lui Klaus Johanis ca vicepremier, în realitate, social-democraţii nu l-au acceptat pe Crin Antonescu drept prezidenţiabilul lor. Până luni când vom afla răspunsul oficial, guvernul USL e în funcţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri politice » Neoficial, Uniunea Social Liberală s-a rupt