Antena Meniu Search
x

Video Nicuşor Dan a anunțat că PMB a acumulat datorii de 400 de milioane către lei către Termoenergetica

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, vineri, că Primăria Municipiului Bucureşti a acumulat datorii de aproximativ 400 de milioane de lei către Compania Municipală Termoenergetica, dar că această întârziere va fi recuperată, având în vedere că în perioada verii subvenţia este mult mai mică.

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 13:54

Nicușor Dan, primarul Capitalei
Nicușor Dan, primarul Capitalei - Facebook

Nicușor Dan a afirmat, vineri, în ultima perioadă, "situaţia financiară a PMB nu a fost cea mai fericită", dar a menţionat că acest aspect se îmbunătăţeşte "în ritm rapid".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Pe partea financiară am acumulat datorii care sunt în jur de 400 de milioane, numai ca aceste datorii vor fi recuperate pentru ca a trecut perioada de iarnă în care subvenţia era foarte mare, iar dacă vom continua să plătim - acum pentru că subvenţia lunară e mult mai mică - o sa recuperăm", a precizat el.

De asemenea, în ceea ce priveşte deficienţele în furnizarea apei calde, edilul general a declarat că, pe moment, se înregistrează "sincope punctuale", inclusiv ca urmare a faptului că ELCEN funcţionează cu doua CET-uri din patru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Nicuşor Dan a anunțat că PMB a acumulat datorii de 400 de milioane către lei către Termoenergetica