Antena Meniu Search
x

Video Nicușor Dan, susținut de PMP pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Ce condiții a pus PNL pentru continuarea colaborării

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îşi caută sprijn pentru un nou mandat de edil. Partidul Mişcarea Populară a anunţat că-l sprijină la alegerile de anul viitor. Nicuşor Dan n-a anunţat momentan dacă se înscrie sau nu în PMP. Edilul a primit un ultimatum de la PNL pentru susţinerea la viitoarele alegeri- o listă cu obiective pe care trebuie să le îndeplinească în următoarele şase luni. 

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 22:26

Nicușor Dan, susținut de PMP pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Ce condiții a pus PNL pentru continuarea colaborării Vezi și

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei: "Am venit cu mare bucurie aici, am venit la prieteni. Încă de la începutul mandatului am o colaborare foarte bună cu consilierii de la PMP. Doresc să continuăm această colaborare. Am discutat de Bucureşti, de administraţie. O să propunem un proiect politic în 2024. Sunt partenerul lor în viitor."

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a declarat, marţi după întâlnirea cei din PMP care sunt consilieri generali, că i-a asigurat că pe viitor va fi partenerul lor şi a adăugat că "este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ţine de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administraţie care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială".

PMP, alături de Nicușor Dan

"Încă de la începutul mandatului am avut o colaborare foarte bună cu consilierii generali de la PMP, parte din majoritatea cu PNL şi USR şi am o colaborare foarte bună cu oamenii din administraţie care sunt apropiaţi de PMP. Am discutat despre administraţia Bucureştiului. Am discutat despre chestiuni care ţin de termen scurt şi despre chestiuni care ţin de termen lung. Pe termen scurt avem o problemă şi avem resursele, oamenii pentru a face progrese în ceea ce priveşte infrastructura. Pe termen lung, Bucureştiul are nevoie de o finanţare pe care, din păcate, nu a avut-o în ultimii ani", a afirmat Nicuşor Dan, în conferinţa de presă susţinută împreună cu Eugen Tomac şi alţi lideri din PMP. 

Edilul a mai spus că îşi doreşte să continue buna colaborare pe care o are cu PMP şi pe viitor.

"Legat de viitor, îmi doresc să continuăm această colaborare. I-am asigurat pe consilierii generali şi consilierii locali ai PMP cu care m-am întâlnit că sunt partenerul lor în viitor. Am venit la Primăria Generală. votat de un public de dreapta din Bucureşti. Cred că este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ţine de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administraţie care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială, spoială, care nu a dus Bucureştiul acolo unde trebuie să ajungă", a mai precizat Nicuşor Dan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Nicușor Dan, susținut de PMP pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Ce condiții a pus PNL pentru continuarea colaborării