Antena Meniu Search
x

Observatorii OSCE reținuți de separatiști pro-ruși în estul Ucrainei au fost eliberați

Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) a confirmat, sâmbătă, eliberarea observatorilor săi militari reținuți din 25 aprilie de către separatiștii proruși din estul Ucrainei, la Slaviansk.

Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) a confirmat, sâmbătă, eliberarea observatorilor săi militari reținuți din 25 aprilie de către separatiștii proruși din estul Ucrainei, la Slaviansk, relatează Agerpres citând EFE.

Echipa de observatori ai OSCE, formată din trei germani, un polonez, un danez, un ceh și un interpret german, a fost acuzată de separatiștii proruși că ar fi spionat pentru NATO.

'Observatorii militari au fost eliberați, dar nu vom face niciun comentariu pe această temă până când nu vor ajunge într-un loc sigur', a declarat purtătorul de cuvânt al organizației Natasha Rajakovic.

Liderul separatist prorus Viaceslav Ponomariov a confirmat faptul că observatorii occidentali aflați în orașul Slaviansk (estul Ucrainei) au putut pleca și a precizat că nu au fost puse niciun fel de condiții pentru eliberarea lor, informează Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Observatorii OSCE reținuți de separatiști pro-ruși în estul Ucrainei au fost eliberați