Antena Meniu Search
x

Olguţa Vasilescu și Claudiu Manda, cununați religios de Mitropolitul Olteniei

Fostul ministrul al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, au ales ziua de Dragobete ca să-şi declare iubirea şi în acte.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 22:14

Vezi și

Fostul ministrul al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, au ales ziua de Dragobete ca să-şi declare iubirea şi în acte. Cei doi s-au căsătorit la Primăria Craiova, condusă până acum doi ani de mireasă. Iar cununia religioasă a fost oficiată chiar de Mitropolitul Olteniei. Petrecerea cea mare va avea loc abia peste o lună. 

Lia Olguţa Vasilescu s-a întors la Primăria Craiovei pentru oficierea relaţiei pe care o are de câţiva ani cu Claudiu Manda, vicepreşedinte la Senat. Vizibil emoţionată, mireasa, care a îmbrăcat o ţinută albă şi a ţinut în mâini un buchet din lalele albe, şi-a lăsat soţul să fie purtătorul de cuvânt al proaspetei familii.

Fostul ministru al Muncii a spus Da, cu o condiţie, să-și păstreze numele.

Pe treptele Primăriei i-au aşteptat, încă de la sosire, şi câţiva simpatizanţi, cu buchete de flori. Urările lor i-au ajutat pe miri să mai uite de emoţii.

Tot duminică, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda şi-au jurat credinţă la Biserica Mântuleasa din Craiova, unde a fost oficiată cununia religioasă.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se cunosc din 1997. Sunt colegi de partid şi amândoi au mai fost căsătoriţi, din prima relaţie având fiecare câte un fiu.

Craiova i-a legat, fiind oraşul în care s-au născut şi unde Lia Olguţa Vasilescu a fost primar, până când a plecat în Capitală pentru a prelua portofoliul la Ministerul Muncii.

Ea este acum deputat şi vicepreşedinte al PSD, iar Claudiu Manda este vicepreşedinte al Senatului şi preşedinte al Comisiei de Control SRI.

Naş de cununie le-a fost tot un coleg de partid - Ovidiu Flori, primarul comunei Işalniţa din Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Olguţa Vasilescu și Claudiu Manda, cununați religios de Mitropolitul Olteniei