Antena Meniu Search
x

Olguţa Vasilescu îl atacă pe Orban: "Şeful unui guvern de manelişti care taie pensii şi salarii"

Lia Olguţa Vasilescu l-a atacat dut pe Ludovic Orban, într-o postare pe Facebook, după ce liderul liberal a anunţat că a demis-o din funcţia de consilier al premierului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.11.2019, 15:29

Olguţa Vasilescu este coordonator al campaniei electorale prezidenţiale a PSD
Olguţa Vasilescu l-a atacat dur pe Ludovic Orban, după ce acesta din urmă a declarat că a demis-o din funcţia de consilier al premierului - Hepta

Lia Olguţa Vasilescu l-a atacat dut pe Ludovic Orban, într-o postare pe Facebook, după ce liderul liberal a anunţat că a demis-o din funcţia de consilier al premierului.

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că a mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD, însă cea mai mare plăcere i-a făcut să o demită pe Olguţa Vasilescu, despre care a constatat că era consilier al premierului.

În replică, Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis că funcţia ei era neremunerată, iar mandatul i-a încetat odată cu cel al Vioricăi Dăncilă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL... Ludovic cel mic anunţă că m-a demis din funcţia de consilier onorific al premierului, funcţie neremunerata, oricum... Păi, eu nu eram consilier la ţine, ca să mă demiţi tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dăncilă şi mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelisti care taie pensii şi salarii, când eu ştiu doar să le cresc?

Pe infrastructură, la fel, ce aş putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii şi niciun cm de autostradă? Ăştia nu au ce face şi demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanţi! 

Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultaţii telefonice?”,  a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu este coordonator al campaniei electorale prezidenţiale a PSD

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Olguţa Vasilescu îl atacă pe Orban: "Şeful unui guvern de manelişti care taie pensii şi salarii"