Antena Meniu Search
x

Parlamentarii si-au luat liber o saptamana cu ocazia Pastelui Catolic, desi aproximativ 90% dintre ei sunt ortodocsi

O zi si jumatate. Atat au muncit parlamentarii nostri saptamana aceasta. Sub paravanul Pastelui Catolic, parlamentarii, indiferent de religie, si-au luat liber. O saptamana de vacanta. De 1 aprilie. Si nu e pacaleala.

Vezi și

In Palatul Parlamentului e liniste. Nici n-ai zice ca suntem in toiul saptamanii cand toti bugetarii muncesc de zor. Din nouasprezece comisii, lucreaza doar trei.

 “Cum sa fim putini, stati ca n-ati inteles acum se lucreaza pe comisie de raportori. Nu, probabil ca lucreaza in alte comisii. Cine stie, n-ati nimerit voi salile care trebuie, noi suntem aicea, la foc continuu”, spune Rodin Traicu, deputat PDL.

Incercam in alta sala, alta comisie. Rezultatul este, insa, acelasi. Asa ca reporterii Observator i-au sunat, la intamplare, pe unii dintre parlamentarii absenti. Ce au inteles din raspunsurie vagi ale politicienilor e doar ca multi dintre parlamentari nu au venit la munca asa cum aveau in program.

Din 587 de senatori si deputati, in jur de 50 sunt catolici. Cu toate acestea, pe 1 aprilie, de Pastele Catolic toti parlamentarii si-au luat liber. Cu alte cuvinte, de astazi si pana martea viitoare, in Parlament raman sa munceasca pentru dumneavostra Ion C Bratianu si Mihail Kogalniceanu.

Parlamentarii vor intra, din nou, in vacanta in mai, de Pastele ortodox.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Parlamentarii si-au luat liber o saptamana cu ocazia Pastelui Catolic, desi aproximativ 90% dintre ei sunt ortodocsi