Antena Meniu Search
x

Patriarhul Bisericii Ortodoxe trebuie să se retragă. Reacția șocantă a unui politician după eșecul referendumului pentru familie

Patriarhul Bisericii Ortodoxe trebuie să se retragă, este concluzia unui politician după eșecul referendumului pentru familie.

Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe - Hepta

Patriarhul Bisericii Ortodoxe trebuie să se retragă, este concluzia unui politician după eșecul referendumului pentru familie.

La scurt timp după închiderea urnelor și anunul privind eșecul referendului, Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, a confirmat, pentru Antena 3, că a cerut retragerea Patriarhului Daniel.

"Da, este adevărat că am cerut retragerea Patriarhului Bisericii Ortodoxe. Biserica este mai mult decât atât, este comunitate credincioșilor, ori această comunitate a fost uitată și chiar părăsită. Consider că această îndepărtare a Bisericii de credincioși a condus la acest vot dezastruos de azi. Acest vot era necesar pentru familie și pentru un climat în care credem că poporul român ar fi meritat să-și ducă mai departe existența.

Însă, această atitudine a Patriarhului a condus la o ruptură majoră între Biserică și societate.

Azi, am asistat la un vot împotriva Biseficii Ortodoxe, a ierarhiei, a ceea e oamenii consideră ceva ce nu le mai aparține. Cred că Patriarhul trebuie să se retragă, pentru că acest eșec îl privește pe Patriarh și ierarhia Bisericii Creștinii Ortodoxe", a spus Pavelescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Patriarhul Bisericii Ortodoxe trebuie să se retragă. Reacția șocantă a unui politician după eșecul referendumului pentru familie