Antena Meniu Search
x

Petrecere de ziua lui Ludovic Orban la Parlament: mai mulți participanți, surprinși fără mască. Reacția lui Florin Cîțu. VIDEO

Liderul PNL, Ludovic Orbam și-a sărbătorit marți ziua de naștere iar mai mulţi politicieni s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita.

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 09:20

Vezi și

Peste 30 de persoane s-au strâns, marţi, într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita pe liderul PNL, Ludovic Orban, care împlineşte 58 de ani. Întrebat despre acest eveniment, premierul Florin Cîţu a afirmat că nu are informaţii şi nu poate comenta ceva ce nu a văzut.

 Imaginile surprinse  arată cum mai multe persoane din încăpere stau de vorbă şi nu poartă mască de protecţie. De asemenea, unii dintre participanţi mănâncă, aceştia având masca de protecţie coborâtă sub bărbie, potrivit news.ro.

Întrebat despre petrecerea liderului PNL, premierul Florin Cîţu a afirmat la ieşirea de la şdinţa coaliţiei: ”Nu am această informaţie”. De asemenea, întrebat când se vor putea organiza mese festive şi alte evenimente, Cîţu a declarat: ”De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”. Şi anul trecut de ziua lui Ludovic Orban a sărbătorit într-un birou, fără ca participanţii să poarte mască de protecţie. Atunci Ludovic Orban era prmier şi era însoţit de mai mulţi miniştri care au fost ulterior amendaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Stiri politice » Petrecere de ziua lui Ludovic Orban la Parlament: mai mulți participanți, surprinși fără mască. Reacția lui Florin Cîțu. VIDEO