Antena Meniu Search
x

Ei și lăutarii! Câți bani câștigă politicienii români când au nunți sau botezuri (VIDEO)

Nunţile şi botezurile le-au adus bani frumoşi, politicienilor! Obligaţi de lege, parlamentarii şi-au declarat averile, iar unii dintre ei au recunoscut că petrecerile cu dar au fost chiar profitabile.

Vezi și

Nunţile şi botezurile le-au adus bani frumoşi, politicienilor! Obligaţi de lege, parlamentarii şi-au declarat averile, iar unii dintre ei au recunoscut că petrecerile cu dar au fost chiar profitabile.

A fost petrecere mare la botezul lui Noah, fiul Alinei Gorghiu şi al lui Lucian Isar. La Palatul Bragadiru au venit peste 200 de invitaţi din lumea politică şi cu toţii s-au distrat de minune. Iar darul a fost pe măsură.

Aşa că fosta şefă a liberalilor a câştigat în urma botezului peste 130 de mii de euro. Bani care au fost puşi într-un cont pe numele celui mic. Şi asta nu e tot. De când s-a măritat cu Lucian Isar, averea Alinei Gorghiu a crescut considerabil. Acum are mai multe apartamente, terenuri şi peste un milion de euro în conturi. Şi totuşi, pentru cel mic, are alte planuri.

Un alt senator, social-democratul Cornel Răsmeriţă şi-a botezat şi el copilul.Petrecerea i-a adus în conturi peste 18.000 de euro, bani pe care i-a notat în declaraţia de avere. Senatorul nu mai are bani în conturi, dar are două apartamente, o casă şi trei maşini.

Pe acelaşi subiect

S-a împrumutat însă, 25 000 de lei pentru campania electorală, bani pe care mai apoi îi va primi de la stat.

Tot pe datorie şi-a făcut campanie şi deputatul PNL, Adriana Săftoiu. S-a împrumutat de la o cunoştinţă. Liberala şi-a mai rotunjit veniturile după ce a scris cartea Cronică de Cotroceni. Acolo a povestit picanteriile dintre Elena Udrea şi Traian Băsescu, aşa că a câştigat aproape 10 mii de euro.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a câştigat bani frumoşi de pe urma cărţilor scrise. Anul trecut a încasat 82 000 de lei, dar deocamdată nu şi-a updatat declaraţia de avere. Între timp cărţile i-au fost traduse în chineză şi în bulgară.

Senatorul PSD, Liviu Brăiloiu, are o pasiune pentru ceasuri. A investit 300 de mii de euro în ele. Mai are 5 case dintre care una în Madrid şi bijuterii de 80 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ei și lăutarii! Câți bani câștigă politicienii români când au nunți sau botezuri (VIDEO)