Antena Meniu Search
x

Ponta ŞOCHEAZĂ: Domnul Iohannis, dacă are curaj să zică ceva, o păţeşte şi el!

Ponta declară că nu se nu se înţelege cu Liviu Dragnea şi că nu este mulţumit de stilul de conducere al actualului preşedinte al PSD, care nu are obiceiul să se consulte cu nimeni atunci când ia decizii. 

Ponta declară că nu se nu se înţelege cu Liviu Dragnea şi că nu este mulţumit de stilul de conducere al actualului preşedinte al PSD, care nu are obiceiul să se consulte cu nimeni atunci când ia decizii. 

"Nu o sa auziţi ca o sa zic ceva de rău despre PSD, nici acum, nici peste 10 ani...daca am eu vreo problemă personală cu Dragnea, nu intereseaza pe nimeni altcineva. Nu mă înţeleg cu Dragnea, dar este strict problema noastră personală... Eu nu am luat nicio decizie politică fara să mă consult cel puţin cu Dragnea, care era vicepreşedinte executiv, şi cu încă cinci.

Dragnea are un stil de conducere mai personal", a declarat Victor Ponta, care ieri şi-a anunţat demisia din PSD. 

Citeşte şi: Jocul online BALENA ALBASTRĂ face în continuare victime! Doi adolescenţi s-au SINUCIS, aruncându-se de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Fostul premier a spus că nu se poate guverna aşa cum se guvernează la momentul actual. 

"Nu poţi să guvernezi cu miniştri puşi de altcineva, care ascultă de altcineva, cu măsuri pe care, dacă sunt bune, le anunţă partidul, dacă sunt rele şi le ia Grindeanu, cum a fost aia, cu OUG 13. Aia a fost a lui Grindeanu, că a fost rea. Dacă e de măriri, e a PSD. E un lucru care ţine de eficienţă", susţine Ponta.

Victor Ponta a afirmat, într-o intervenție la un post de televiziune, că, practic, DNA conduce Parlamentul, Guvernul şi Preşedinţia, în ciuda faptului că nu există niciun argument constituțional care să-i permită acest lucru.

Citeşte şi: SE SCHIMBĂ VREMEA în România! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi. Unde revin NINSORILE

"Eu nu am voie şi nu comentez ce face DNA, că dacă comentez mă ia CSM-ul şi mă ceartă. Dar, în schimb, DNA comentează ce face Guvernul sau Parlamentul. Cea mai mare greşeală este să vorbim despre conflict între Guvern, Parlament şi justiţie. 

Justiţia este făcută de judecători şi nu am auzit pe nimeni niciodată să critice deciziile judecătorilor. E o problemă dacă o instituţie care nu e prevăzută în Constituţie, DNA, practic conduce Parlamentul, Guvernul şi Preşedinţia, că domnul Iohannis mâine dacă are curaj să zică ceva, o păţeşte şi el. Deci e o chestiune de echilibru în interesul bunei funcţionări a societăţii româneşti", a mai spus fostul premier. 

Citeşte şi: DEZMĂŢ cu femei dezbrăcate în armata SUA! Militarii americani şi-au fotografiat colegele GOALE, apoi au postat imaginile pe un GRUP SECRET de Facebook

Victor Ponta a anunţat, mieri, la Parlament, că îşi depune demisia în alb din PSD, pe care o va trimite preşedintelui Liviu Dragnea, spunând că nu poate să tacă din gură "pe lucruri" pe care le ştie şi le vede "cu îngrijorare". 

Liviu Dragnea a afirmat, după anunţul fostului premier, că dacă Victor Ponta îi va trimite demisia în alb el nu o va activa şi speră ca acestuia să îi treacă supărarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Ponta ŞOCHEAZĂ: Domnul Iohannis, dacă are curaj să zică ceva, o păţeşte şi el!