Antena Meniu Search
x

Premierul Dăncilă critică Opoziţia: Eu le-am întins o mână, dar când se duc şi fac circ în Parlament singuri se discreditează

Premierul Viorica Dăncilă a criticat partidele de opoziţie, care se limitează la a face circ în Parlament, fără a veni cu ceva constructiv.

Premierul Dăncilă critică Opoziţia: Eu le-am întins o mână, dar când se duc şi fac circ în Parlament singuri se discreditează - hepta

Premierul Viorica Dăncilă a criticat partidele de opoziţie, care se limitează la a face circ în Parlament, fără a veni cu ceva constructiv. Ea a spus că acest lucru nu mai merge şi că le-a "întins o mână".

"Din păcate, există o mare radicalizare în societate, oamenii au ajuns să se bucure unul de răul altuia. Este vorba despre mentalitate şi o să ]ncerc sa schimb asta, ca oamenii sa creadă în dreptate, iar eu sunt convinsă că pot face asta. Dacă cei care critică astăzi, cei din opoziţie, vin cu un proiect important, proiectul lor îl voi lua in calcul. (...) Pe proiecte importante trebuie să învăţăm practica altor ţări”, a declarat premierul.

Ea a susţinut că, din păcate, "în România normalitatea a devenit ceva anormal", iar ceea ce se întâmplă acum în Parlament nu face bine ţării.

"Omul s-a săturat să vadă circ. (..) Când se duc şi fac în parlament şi nu vin cu ceva constructiv, singuri se discreditează. Acestu lucru poate a mers, dar nu mai merge în continuare. Eu, prin echilibru, am întins o mana şi celor din opoziţie, şi celor care au proiecte foarte bune. Din păcate, în România normalitatea a devenit ceva anormal. Ceea ce se întamplă acum în parlament nu ne face bine", a mai spus Dăncilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Premierul Dăncilă critică Opoziţia: Eu le-am întins o mână, dar când se duc şi fac circ în Parlament singuri se discreditează