Antena Meniu Search
x

Premierul Tudose, anunţ de ultimă oră. "Sunt cel puţin 2 miniştri pe care am să-i rog să părăsească Guvernul. Sunt 3 care creează probleme de percepţie publică şi la nivel de CE" (VIDEO)

Prim-ministrul Mihai Tudose a anunţat o mini remaniere guvernamentală, în cadrul căreia cel puţin doi miniştri din actualul cabinet ar urma să fie schimbaţi.

Premierul Tudose, anunţ de ultimă oră. "Cel puţin 2 miniştri ar putea părăsi Guvernul. Sunt 3 care creează probleme de percepţie publică şi la nivel de CE"

Prim-ministrul Mihai Tudose a anunţat o mini remaniere guvernamentală, în cadrul căreia cel puţin doi miniştri din actualul cabinet ar urma să fie schimbaţi.

"Dacă tot facem un reset la partea de imagine, sunt cel puţin 2 miniştri pe care am să-i rog să părăsească Guvernul. Sunt 3 care creează probleme de percepţie publică şi la nivel de Comisia Europeană. Când cineva îţi spune că altcineva nu-şi face treaba, aia nu e sugestie. O să iau o decizie săptămâna asta, credeţi-mă", a precizat Mihai Tudose, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena3.

„Am spus-o într-un cerc de patru persoane că îmi dau demisia, dacă lucrurile stau așa de rău și guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine. Eu cu echipa guvernamentală avem cu ce să ne ocupăm la Guvern. Această tensiune a ajuns la o culme, la care e albă sau neagră. Ori o lămurim sau cineva pleacă acasă", a precizat premierul Tudose.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri politice » Premierul Tudose, anunţ de ultimă oră. "Sunt cel puţin 2 miniştri pe care am să-i rog să părăsească Guvernul. Sunt 3 care creează probleme de percepţie publică şi la nivel de CE" (VIDEO)