Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a PSD după condamnarea lui Dragnea la închisoare cu executare

Președintele grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, a reacţionat în urma condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 14:26

Ce urmează în PSD și la guvernare după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare
Prima reacţie a PSD după condamnarea lui Dragnea la închisoare cu executare - Arhivă

Președintele grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, a reacţionat în urma condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Potrivit lui Şerban Nicolae, din punct de vedere statutar, atribuțiile lui Liviu Dragnea le preia Viorica Dăncilă, președintele executiv.

Liderul social-democrat din Senat a precizat că cea mai mare greșeală a partidului ar fi să înceapă canibalizarea internă și a apreciat că PSD trebuie să rămână la guvernare.

"Banuiesc ca daca ii intrebam pe adversarii nostri politic, ar trebui sa urmeze un haos la PSD si canibalizare, dar eu cred ca se insala.

Pe acelaşi subiect

PSD categoric trebuie sa ramana la guvernare, angajamentul nostru fata de electorat si votul pe care l-am primit ne obliga sa ne ducem mai departe programul asa cum ne-am angajat, avem obligatii pana ne terminam guvernarea", a declarat Şerban Nicolae pentru stiripesurse.ro.

Politicianul spune că statutar vorbind, presedintele executiv al PSD preia atributiile, dar cel mai probabil va exista o întrunire pentru a lua o decizie si a stabili un parcurs.

"Cel mai important lucru este sa ne solidarizam, sa strangem randurile. Cea mai mare greseala ar fi sa incepem sa reasezam puterea in interiorul PSD-ului", a mai spus Şerban Nicolae.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Joi, Dragnea afirma că judecătorii care urmează să se pronunţe în dosarul său sunt supuşi unor presiuni inimaginabile, iar dacă aceştia rezistă presiunilor, cu siguranţă va fi achitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Prima reacţie a PSD după condamnarea lui Dragnea la închisoare cu executare