Antena Meniu Search
x

Primăria Capitalei, împrumut de 135 de milioane de lei. Ce se întâmplă cu lucrările de la Doamna Ghica

Primăria Capitalei va contracta un împrumuturi în valoare de 135 de milioane de lei, a anunţat, miercuri, primarul general, Nicuşor Dan, un proiect de hotărâre în acest sens fiind dezbătut în şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

de Redactia Observator

la 02.06.2021, 12:28

Primăria Capitalei, împrumut de 135 de milioane de lei. Ce se întâmplă cu lucrările de la Doamna Ghica
Nicuşor Dan - Hepta

”Solicit Consiliului General – şi evident că am acordul majorităţii – să ne ducem să ne împrumutăm cu suma legală cu care localităţile pot să se împrumute, să ieşim în piaţă cu un împrumut de 135 de milioane de lei, o sută de milioane pentru proiecte de investiţii – Prelungirea Ghencea, Doamna Ghica, reţeaua de termoficare – şi 35 de milioane pentru refinanţarea datoriei pe care o avem în a doua jumătate a lui 2021”, a anunţat Nicuşor Dan miercuri, într-o conferinţă de presă.

Tot miercuri sunt supuse votului Consiliului General al Municipiului Bucureşti două proiecte de hotărâri privind proiectele de investiţii ale municipalităţii. Unul dintre acestea se referă la exproprierile de terenuri pentru continuarea Prelungirii Ghencea, a cărui continuare va începe „curând în acest an” iar un altul se referă la o asociere cu sectorul 2, în aşa fel încât administraţia de sector să poată contribui financiar la implementarea proiectului de la Doamna Ghica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Primăria Capitalei, împrumut de 135 de milioane de lei. Ce se întâmplă cu lucrările de la Doamna Ghica