Antena Meniu Search
x

Primarul interimar al sectorului 4 garantează promptitudine în relația cu organele de anchetă în cazul Colectiv

Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, a afirmat luni că garantează promptitudine în relația cu organele de anchetă privind cazul incendiului de la clubul Colectiv.

 Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, a afirmat luni că garantează promptitudine în relația cu organele de anchetă privind cazul incendiului de la clubul Colectiv.

"Garantez promptitudinea în relația cu organele de anchetă penală legat de documentele solicitate în cursul investigației. Tot ceea ce ne solicită vom oferi cu celeritate. În cazul în care unii dintre colegii noștri vor fi solicitați în diverse stadii ale anchetei, voi lua măsuri imediat pentru a desemna înlocuitori, astfel încât activitatea să nu fie perturbată. Atât Cristian Popescu-Piedone, cât și ceilalți implicați în procesul de cercetare penală au fost colegii noștri, îi respectăm pentru aceasta, dar dacă au greșit, trebuie să răspundă", a spus Băluță în ședința extraordinară în care Consiliului local sector 4 a luat la cunoștință de demisia lui Cristian Popescu-Piedone din funcția de primar.

Potrivit lui Băluță, la "revolta justificată" a oamenilor trebuie să se răspundă cu fapte, și nu cu explicații, și a adăugat că va asigura funcționarea normală a Primăriei sectorului 4 în relația cu cetățenii.

Daniel Băluță consideră că reprezentanții primăriei trebuie să își ceară scuze cetățenilor pentru tragedia de la Colectiv.

"A avut loc o tragedie soldată cu decesul unor tineri nevinovați. Tragedia nu s-a terminat. Alți tineri au probleme deosebit de grave, cred că sunteți cu toții de acord cu mine că acest tragic eveniment a produs o largă emoție în rândul populației și a ridicat semne de întrebare inclusiv asupra administrației locale sector 4. Nu vorbim aici despre răspunderea penală a unor colegi de-ai noștri, ci de tot ceea ce înseamnă Primăria sector 4. (...) Din respect pentru populația Bucureștiului, trebuie să vorbim mai puțin, ca o recunoaștere a faptului că trebuie să ne cerem scuze cu toții, nu numai cei vinovați penal, pentru tragedia întâmplată pe raza sectorului nostru", a arătat Daniel Băluță.

Sursa: agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Primarul interimar al sectorului 4 garantează promptitudine în relația cu organele de anchetă în cazul Colectiv