Antena Meniu Search
x

Protest inedit! Micul Hercule, Giuliano Stroe, se alătură manifestanţilor anti-guvernamentali (VIDEO)

Giuliano Stroe, puştiul care a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai puternic copil din lume, s-a alăturat valului de proteste.

Giuliano Stroe, puştiul care a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai puternic copil din lume, s-a alăturat valului de proteste.

Băiatul de 12 ani, supranumit şi Micul Hercule, a manifestat alături de fratele şi cele două surori, în faţa Primăriei comunei în care locuiesc, în judeţul Olt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost un protest în toată regula. Micul Hercule şi ceilalţi fraţi au agitat pancarte. "Cine fură bani publici, la puşcărie!", "demisia, hoţilor!", "copiii vor o lume cinstită", scria pe cartoanele agitate de ei.

Manifestaţia inedită a fost filmată de tatăl copiilor, şi el protestatar. Demonstraţia a avut loc în paralel cu Marşul Copiilor, o manifestaţie organizată în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Protest inedit! Micul Hercule, Giuliano Stroe, se alătură manifestanţilor anti-guvernamentali (VIDEO)