Antena Meniu Search
x

Punte pentru modificarea legilor justiției: Uniunea Națională a Judecătorilor din România va dialoga cu Ministrul Justiției, ocolind CSM

UNJR, asociație profesională a judecătorilor, a găsit o soluție instituțională pentru a putea participa la procesul de modificare a legilor justiției.

Dan Constantin
de Dan Constantin

la 29.09.2017, 23:36

- Hepta

UNJR, cea mai reprezentativă asociație profesională a judecătorilor, a găsit o soluție instituțională pentru a putea participa la procesul de modificare a legilor justiției după ce CSM a dat un vot negativ la pachetul de propuneri avansat de Ministerul Justiției.

Asociația care cuprinde majoritatea judecătorilor din România a difuzat un comunicat în care își arată surprinderea față de decizia adoptată de CSM , care este de natură să anuleze eforturile magistraților care au făcut numeroase propuneri menite să îmbunătățeasă legislația care reglementează activitatea și statutul judecătorilor.

Ca atare, UNJR va continua dialogul direct cu Ministerul Justiției pentru a îmbunătăți și negocia soluțiile cele mai potrivite pentru modificarea pachetului de legi ale justiției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Punte pentru modificarea legilor justiției: Uniunea Națională a Judecătorilor din România va dialoga cu Ministrul Justiției, ocolind CSM