Antena Meniu Search
x

Rareş Bogdan, despre Ludovic Orban: Nu vreau să cred că a trădat, dar sunt câteva lucruri neclare

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat că acţiunile lui Ludovic Orban sunt bizare, după ce acesta s-ar fi aflat printre parlamentarii prezenţi să ia act de depunerea moţiunii de cenzură.

de Monica Palade

la 04.09.2021, 11:08

Rareş Bogdan, despre Ludovic Orban: Nu vreau să cred că a trădat, dar sunt câteva lucruri neclare

Aflat la Timişoara, alături de premierul Florin Cîţu, Rareş Bogdan a declarat că îi este din ce în ce mai greu să creadă în buna-credinţă a lui Ludovic Orban, după ultimele fapte.

"Nu vreau să cred că a trădat, dar sunt câteva lucruri neclare. Niciodată nu au stat Camera Deputaţilor sau Senatului deschise după ora 20, asta înseamnă că funcţionarii de acolo au fost păstraţi până la ora 23 să înregistreze o moţiune. Dacă domnul Orban vrea ca acest guvern să rămână în picioare, şi îl atenţionez că va rămâne în picioare, cu acest premier, nu cred că trebuia să îşi amâne programul de la Arad sau Timişoara, trebuia să îşi continue programul intern, cum o facem şi noi. E puţin ciudat ca preşedintele Camerei Deputaţilor din partidul împotriva căruia este depusă moţiunea de cenzură să stea să aştepte să ia act de moţiunea domnului Simion, Barna, Cioloş.

Putea să îşi delege atribuţile

Putea să îşi delege atribuţile către doamna Prună, vicrepreşedinte care este din partea USR pentru a nu exista nicio suspiciune. Vreau să cred în buna-credinţă a domnului Orban, deşi ultimele date îmi confirmă că lucrul acesta este din ce în ce mai greu. BPN-uri au 26 de persoane. Aseară au fost 12, apoi 11 persoane. În mod normal, moţiunea de cenzură ar trebui redepusă", a declarat Rareş Bogdan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Rareş Bogdan, despre Ludovic Orban: Nu vreau să cred că a trădat, dar sunt câteva lucruri neclare