Antena Meniu Search
x

REACŢIA lui Traian Băsescu după suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea

Traian Băsescu a declarat, joi, că măsura luată de directorul SRI, Eduard Hellvig, era necesară.

Traian Băsescu a declarat, joi, că măsura luată de directorul SRI, Eduard Hellvig, era necesară.

”Cred că era o măsură necesară. O comisie, probabil contra-informațiile interne, vor ancheta evenimentele spuse de Ghiță. Dacă nu a avut eleganța să demisionez,e nu se mai putea, instituția trebuia să reacționeze. Pagubele produse sunt majore. Adevărul trebuie scos la lumină în ceea ce privesște relația Ghiță - Coldea -  Kovesi, e mai complicat. Nu știu dacă va ieși și Kovesi. Asta trebuie să decidă CSM și Ministerul Justiției.

Doamnei Kovesi îi dau puteri delatorii, mai puțin SRI. E fericită până la lacrimi dacă ei pronunță un nume de politician. Doi oameni pe care i-am luat de mici, erau mititei, erau într-o relație foarte aproapiată cu PSD care îmi era adversar dincolo de orice limită, mă trimiteau la pușcărie, mă suspendau. Asta s-a întâmplat, asta e viața.

E exclus să fie mușamalizată o anchetă, s-ar compromite SRI. Generalul Coldea nu mai rămâne prim-adjunct indiferent de rezultatul anchetei. Decizia de azi s-a luat după aprobarea venită de la președintele Klaus Iohannis”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri politice » REACŢIA lui Traian Băsescu după suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea