Antena Meniu Search
x

Reacţia unui senator USR PLUS, după congresul PNL: "Două cete de flăcăi s-au ciomăgit zdravăn, iar după ce şi-au reglat conturile ne cer să refacem coaliţia"

Senatorul USR PLUS Cristi Berea susţine că PNL a confundat congresul cu tradiţionala bătaie de la Ruginoasa, iar după ciomăgeala lor internă liberalii vin şi cer din nou prietenia USR PLUS pentru a reface coaliţia, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 16:54

Reacţia unui senator USR PLUS, după congresul PNL: "Două cete de flăcăi s-au ciomăgit zdravăn, iar după ce şi-au reglat conturile ne cer să refacem coaliţia"

”Congresul PNL a semănat cu tradiţionala bătaie cu ciomegele de la Ruginoasa, a fost un spectacol jalnic Două cete de flăcăi s-au ciomăgit zdravăn în văzul tuturor, fiecare lovitură fiind însoţită de aplauze şi de huiduieli de pe margine. N-au discutat nimic despre ţară, nimic despre PNRR sau despre planul de dezvoltare al României, ci doar despre funcţiile lor. După ce şi-au reglat conturile, ne cer să refacem coaliţia. Acum vin şi ne cer din nou prietenia, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a afirmat senatorul USR PLUS, Cristi Berea, într-un comunicat de presă. Berea a mai precizat că există multe voci în PNL care spun că USR PLUS nu are altă soluţie şi că se va întoarce la guvernare cu Florin Câţu premier, dar că această teorie este falsă.

Cristi Berea: "Unii din PNL sunt siguri că ne vom întoarce"

”Nimic mai fals. Am ieşit de la guvernare, am arătat că renunţăm la funcţii, am demonstrat că nu căutam poziţii, ci vrem să schimbăm România. Florin Cîţu ne-a demonstrat că nu este capabil să facă nimic din toate acestea. Florin Cîţu va putea rămâne premier doar cu sprijinul PSD”, a declarat senatorul USR PLUS, Cristi Berea. El a spus că inclusiv după congresul PNL au apărut multe afirmaţii contradictorii în tabăra Cîţu privind reluarea negocierilor cu USR PLUS. ”Unii din PNL sunt siguri că ne vom întoarce. Alţii am văzut că pun condiţii şi cer renegocierea ministerelor. Lucrurile sunt clare: nici dacă PNL renunţă la varianta cu Florin Cîţu premier, întoarcerea noastră la guvernare nu se întâmplă de la sine. Nu mai cădem în capcană. Întâi pleacă Florin Cîţu de la Palatul Victoria, apoi negociem o foaie de parcurs cu toate proiectele pe masă şi cu termene clare pentru fiecare”, a spus senatorul USR PLUS, Cristi Berea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Reacţia unui senator USR PLUS, după congresul PNL: "Două cete de flăcăi s-au ciomăgit zdravăn, iar după ce şi-au reglat conturile ne cer să refacem coaliţia"