Antena Meniu Search
x

S-a decis! Piedone va putea candida pentru funcția de consilier local

Judecătoria Sectorului 4 a decis vineri că fostul primar Cristian Popescu Piedone poate candida pentru funcția de consilier local.

Judecătoria Sectorului 4 a decis vineri că fostul primar Cristian Popescu Piedone poate candida pentru funcția de consilier local.

Instanța a validat candidatura lui Piedone și a anulat hotărârea luată de Biroul Electoral de Circumscripție Sector 4 din 27 aprilie, prin care i s-a respins candidatura la funcția de consilier local. Decizia nu este însă definitivă.

"Admite contestațiile conexate formulate de petenții Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și Popescu Cristian Victor Piedone. Anulează în parte hotărârea nr. 37/27.04.2016 emisă de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 4 sector 4, în sensul că validează candidatura lui Popescu Cristian-Victor Piedone pentru Consiliul Local al Sectorului 4 al Municipiului București, propusă de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunțare la instanța ierarhic superioară, cerere de apel care se depune la Tribunalul București", se arată în decizia instanței.

Motivul invocat de Biroul Electoral Sector 4 în hotărârea dată pe 27 aprilie era faptul că, în cazul lui Piedone, au fost completate în același timp liste de susținători pe lista Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), dar și pentru candidatura sa ca independent la funcția de primar al sectorului 4.

Cristian Popescu Piedone are o decizie definitivă în instanță prin care nu are dreptul să candideze pentru funcția de primar al sectorului 4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » S-a decis! Piedone va putea candida pentru funcția de consilier local