Antena Meniu Search
x

Sebastian Ghiţă face noi DEZVĂLUIRI INCENDIARE: "Dragă, dar îi cunosc eu pe oamenii ăia / Era o prietenie serioasă"

Sebastian Ghiţă a făcut, miercuri, noi declaraţii incendiare privind cazul lucrării de doctorat a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, mărturisind că avea o relaţie de "prietenie serioasă" cu aceasta.

Vezi și

Sebastian Ghiţă a făcut, miercuri, noi declaraţii incendiare privind cazul lucrării de doctorat a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, mărturisind că avea o relaţie de "prietenie serioasă" cu aceasta.

Sebastian Ghiță a făcut precizări cu privire la autodenunțul său, el declarând într-un interviu pentru ziare.com, că nu știe pentru ce faptă penală s-a autodenunțat la Parchetul General, marți, când a dus o hârtie scrisă de mână, în care se autoacuza că ar fi falsificat raportul tehnic cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi, acoperind astfel un plagiat.

"Având o relaţie foarte apropiată cu doamna Kovesi, fiind practic prieteni la vremea aceea, şi dânsa temându-se de un potenţial rezultat negativ al comisiei tehnice, vorbind în mai multe rânduri cu dânsa şi eu cunoscându-i pe cei care se ocupau de întocmirea raportului tehnic, am convenit ca împreună ca împreună cu ceilalţi să avem grijă ca raportul să fie pozitiv", a declarat Ghiţă.

Deputatul a menţionat că era prieten cu laura Kovesi din 2009 şi că i-ar fi spus că poate rezolva lucrurile în favoarea ei.

"Reporter: De când eraţi prieteni?

Sebastian Ghiță: Din 2009, dacă nu ma înşel.

Reporter: Şi dna Kovesi v-a cerut sa faceti acest lucru?

Sebastian Ghiță: Au trecut patru ani de atunci... Am avut o discutie cu dansa si exprimandu-si ingrijorarea si eu spunandu-i "draga, dar ii cunosc eu pe oamenii aia", am convenit ca ma asigur ca raportul va iesi favorabil.

Reporter: Cum i-ati convins să faca o faptă penala pentru care sesizati Parchetul?

Sebastian Ghiță: N-a fost simplu, ca erau presiunile celor de la Antena 3, ale lui Ciuvica, Kovesi era vazuta ca echipa lui Basescu. Nu voia nimeni din tara sa semneze pentru dna Kovesi", este dialogul purtat de Sebastian Ghiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Sebastian Ghiţă face noi DEZVĂLUIRI INCENDIARE: "Dragă, dar îi cunosc eu pe oamenii ăia / Era o prietenie serioasă"