Antena Meniu Search
x

Sebastian Ghiţă i-ar fi arătat lui Ion Cristoiu o fotografie în care susţine că apare Laura Codruţa Kovesi la el acasă

Sebastian Ghiţă i-a arătat jurnalistului Ion Cristoiu o fotografie din telefon în care susţine că apare şefa DNA, la el acasă.

Sebastian Ghiţă i-a arătat lui Ion Cristoiu o fotografie în care susţine că apare Laura Codruţa Kovesi la el acasă - Sursă: Hepta

Sebastian Ghiţă i-ar fi arătat jurnalistului Ion Cristoiu o fotografie din telefon în care susţine că apare şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) la el acasă, cerând ca imaginea să nu fie făcută publică. Omul de afaceri o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că „nu spune adevărul” atunci când neagă toate „adevărurile” spuse de el.

„Codruţa nu spune adevărul”, afirmă Sebastian Ghiţă în interviul acordat jurnalistului Ion Cristoiu, atunci când acesta l-a întrebat cine minte – el sau şefa DNA, care aproape neagă că l-ar cunoaşte.

„Preşedintele ţării, văzând toate acele falsuri din instituţia doamnei Kovesi, văzând că toate instituţiile s-au sesizat, Inspecţia Judiciară face verificări, CSM îşi exprimă îngrijorarea, că până şi domnul Lazăr (Augustin Lazăr, procurorul general, n.r.) admite că lucrurile sunt în neregulă, că doamna preşedintă Tarcea (Cristina Tarcea, şefa ICCJ, n.r.) trage un semnal de alarmă, el a luat decizia de a o păstra în funcţie (pe Laura Codruţa Kovesi, n.r.). Nu e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea, să provoc eu căderea sau menţinerea doamnei Kovesi”, a spus Sebastian Ghiţă.

La rugămintea jurnalistului, omul de afaceri i-ar fi arătat o fotografie din telefon în care susţine că ar fi Laura Codruţa Kovesi la el acasă, cerând ca această fotografie să nu fie făcută publică.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Sebastian Ghiţă i-ar fi arătat lui Ion Cristoiu o fotografie în care susţine că apare Laura Codruţa Kovesi la el acasă