Antena Meniu Search
x

Şedinţa CSAT, pe Planul de înzestrare a Armatei. Klaus Iohannis a condus discuţiile

UPDATE 15:50 Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), în care a fost discutat Planul de înzestrare a Armatei, s-a încheiat, după mai puţin de o oră.

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) în care este prezentat Planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2017 - 2026 a început, marţi în jurul orei 15 la Palatul Cotroceni.

Şedinţa CSAT este condusă de preşedintele Klaus Iohannis.

La şedinţă participă premierul Mihai Tudose, ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, ministrul Economiei, Mihai Fifor, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, prim-adjunctul şefului SRI, Răzvan Ionescu, adjunctul directorului SIE, Silviu Ionescu, consilierul prezidenţial Ion Oprişor, secretarul CSAT Mihai Şomordolea.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc pe 4 iulie. La acea dată, Planul de înzestrare a Armatei pentru perioada 2017 - 2026 a fost retras de pe ordinea de zi de către iniţiator pentru a fi adaptat dorinţei politice referitoare la alocarea a 2% din PIB pentru Apărare, anunţa preşedintele Iohannis.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Şedinţa CSAT, pe Planul de înzestrare a Armatei. Klaus Iohannis a condus discuţiile