Antena Meniu Search
x

Şeful PSD îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis să ceară demisia premierului Florin Cîţu: "Românii așteptă un semn de maturitate politică, nu scuze de adolescent întârziat"

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, a decis să se implice în noul scandal care îl vizează pe premierul Florin Cîţu.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.05.2022, 09:57

Marcel Ciolacu, şeful PSD, se aşteaptă ca Florin Cîţu să fie înlăturat din funcţia de premier al României
Marcel Ciolacu, şeful PSD, se aşteaptă ca Florin Cîţu să fie înlăturat din funcţia de premier al României - Hepta
  • Premierul Florin Cîţu ar fi petrecut două zile în închisoare în Statele Unite ale Americii, în urmă cu circa 20 de ani, după ce ar fi fost prins beat la volan.

Au ieşit la iveală informaţii conform cărora premierul Florin Cîţu a petrecut două zile în închisoare, în Statele Unite ale Americii, în urmă cu 20 de ani, după ce a fost prins beat la volan.

Cum era de aşteptat, Marcel Ciolacu îi solicită direct preşedintelui Klaus Iohannis să ceară demisia premierului Florin Cîţu. Asta după ce, iniţial, Marcel Ciolacu se aştepta la "o retragere a premierului Florin Cîţu".

Liderul PSD susţine că "o Românie Normală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni" şi îi transmite premierului Florin Cîţu că "românii aşteaptă un semn de maturitate politică, nu doar wow, şoc, explicaţii incomplete şi scuze de adolescent întârziat".

Redăm integral mesajul postat de Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, pe pagina personală de Facebook:

"După ore bune în care speram la o Românie Normală în politică și la o retragere a premierului Florin Cîțu, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia șefului Executivului! O Românie Normală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni! PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnați penal! Vorbim, domnule președinte și domnule Cîțu, de aceleași legi care au încheiat și alte aspirații politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria! Românii așteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, șoc, explicații incomplete și scuze de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîțu despre faptul că a stat două zile în închisoare". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri politice » Şeful PSD îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis să ceară demisia premierului Florin Cîţu: "Românii așteptă un semn de maturitate politică, nu scuze de adolescent întârziat"