Antena Meniu Search
x

Sorin Cîmpeanu dezvăluie că primeşte zilnic ameninţări cu moartea. Unele mesaje sunt explicite

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat joi seară că primeşte zilnic mesaje de ameninţare cu moartea, explicite, mai ales în timpul nopţii, dar a transmis că nu se poate lăsa pradă emoţiilor.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 20:06

Sorin Cîmpeanu: "Primesc zilnic mesaje de ameninţare cu moartea"
Sorin Cîmpeanu: "Primesc zilnic mesaje de ameninţare cu moartea"

Ministrul Educaţiei a vorbit, joi seară, la Antena 3, despre nevoia de schimbare în sistem. ”Când toată lumea este nemulţumită este momentul unei schimbări radicale. O schimbare radicală de reformă întâmpină o rezistenţă firească, din partea unui sistem care este un sistem inerţial, prin excelenţă”, a transmis Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu: "Primesc zilnic mesaje de ameninţare cu moartea"

Acesta a explicat că primeşte zilnic mesaje de ameninţare cu moartea. ”Eu personal primesc zilnic mesaje de ameninţare cu moartea (...) Construiesc în educaţie, cu multă determinare şi fără să mă las pradă emoţiilor, nu am dreptul să mă las pradă emoţiilor, ca orice cetăţean, din moment ce mi-am asumat schimbarea sistemului de educaţie din România”, a mai declarat ministrul Educaţiei.  

Sorin Cîmpeanu a precizat că nu a depus plângere la Poliţie, relatează news.ro. Ministrul a explicat că mesajele de ameninţare vin zilnic, mai ales noaptea, fiind foarte explicite: ”Se precizează felul, momentul, tot felul de detalii în aceste mesaje. Este lipsa de educaţie manifestată pe mai multe planuri, este şi rezistenţa sistemului la schimbare”.  

Întrebat dacă aceste mesaje au legătură cu rezistenţa sistemului la schimbare, Cîmpeanu a precizat că a primit peste 10.000 de propuneri de modificare a legilor Educaţiei aflate în dezbatere. ”Faptul că există atât de mare rezistenţă, ne îndreptăţeşte să credem că aceste legi sunt bune. Dacă nu ar fi fost rezistenţă sau dacă toate lumea le-ar fi aplaudat, ar fi fost un semnal de alarmă”, a mai declarat Cîmpeanu.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Stiri politice » Sorin Cîmpeanu dezvăluie că primeşte zilnic ameninţări cu moartea. Unele mesaje sunt explicite