Antena Meniu Search
x

Surse: Carmen Dan va fi ministru de Interne şi în Guvernul condus de Viorica Dăncilă! Ce miniştri rămân în noul Executiv

Surse politice au dezvăluit că actualul ministru de Interne, Carmen Dan, va rămâne pe aceeaşi funcţie şi în viitorul Guvern condus de Viorica Dăncilă.

Surse politice au dezvăluit că actualul ministru de Interne, Carmen Dan, va rămâne pe aceeaşi funcţie şi în viitorul Guvern condus de Viorica Dăncilă.

Potrivit aceloraşi surse, alături de Carmen Dan vor mai rămâne pe funcţii actualul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, cel al Apărării, Mihai Fifor, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, dar şi Petre Deea, actualul ministru al Agriculturii.

Când va fi validat Guvernul Dăncilă

Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului se vor reuni, mâine la ora 15.00, pentru a stabili calendarul audierilor în comisii a miniştrilor Cabinetului condus de Viorica Dăncilă.

După şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) a PSD, programată să înceapă vineri la ora 11.00 şi în care va fi decisă componenţa Guvernului, Viorica Dăncilă ar urma să depună la Parlament lista miniştrilor.

De la ora 15.00, este programată şedinţa Birourilor Permanente Reunite, în care va fi stabilit programul de audiere a miniştrilor în comisiile de specialitate.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea, după ce preşedintele Klaus Iohannis a nominalizat-o pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier, că în 29 ianuarie Cabinetul va primi votul în Parlament.

Potrivit procedurii, după ce Guvernul primeşte votul de învestitură în Parlament, miniştrii merg la Palatul Cotroceni pentru a depune jurământul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Surse: Carmen Dan va fi ministru de Interne şi în Guvernul condus de Viorica Dăncilă! Ce miniştri rămân în noul Executiv