Antena Meniu Search
x

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, mesaj ferm către PSD

Se ascut cuţitele între PSD şi ALDE. După ce social democraţii au decis să îl susţină pe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului, Călin Popescu Tăriceanu contraatacă. Nu doar că îl ameninţă cu excluderea pe colegul său, dar le cere ferm foştilor parteneri să nu mai încerce să racoleze membri ALDE. 

de Redactia Observator

la 03.09.2019, 22:16

Vezi și

Se ascut cuţitele între PSD şi ALDE. După ce social democraţii au decis să îl susţină pe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului, Călin Popescu Tăriceanu contraatacă. Nu doar că îl ameninţă cu excluderea pe colegul său, dar le cere ferm foştilor parteneri de guvernare să nu mai încerce să racoleze membri ALDE. 

Într-o şedinţă care durat două ore, liderii formaţiunii au decis că îl vor susţine pe senatorul Ion Popa pentru a doua funcţie în stat.  

Iar mesajul transmis de Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a fost unul ferm: "A fost prezent la şedinţă și domnul Meleșcanu, care și-a cerut scuze colegilor pentru situația pe care a generat-o. Ceea ce observ este un atac furibund al PSD la adresa ALDE şi îi previn că nu întoarcem şi celălalt obraz". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, mesaj ferm către PSD