Antena Meniu Search
x

Toni Greblă, despre situaţia caprelor. Cine se află în spatele denunţului

Toni Greblă a ajuns acasă după ce judecătorii de la Curtea Supremă au decissă fie cercetat în libertate. Fostul judecător spune că îşi poate demonstra nevinovăţia în instanţă

Toni Greblă a ajuns acasă după ce judecătorii de la Curtea Supremă au decissă fie cercetat în libertate. Fostul judecător spune că îşi poate demonstra nevinovăţia în instanţă

Greblă susţine că dosarul deschis pe numele său se bazează doar pe afirmaţiile denunţătorului său. Mai mult, Toni Greblă spune că încearcă să afle ce se ascunde în spatele acestei campanii de decredibilizare, bazate doar pe un dosar unde nu există probe concrete, în afara acuzaţiei că ar fi vândut ilegal 50 de capre.

După o noapte petrecută în arestul Capitalei, Toni Greblă a plecat liber acasă.

"Nu aveam nevoie de împrumuturi, nu apelăm la intermediari ci la prieteni. Este o poveste halucinantă. Nu ştiu cine este cetăţeanul. Nu ştiu ce interes are să-l apuce conştiinţa revoluţionară. Să facă drumul de la Ploieşti ca să spună acest lucru care nu este adevărat cu atât mai mult cu cât am înţeles că el s-ar fi temut de o eventuală implicare care ar putea fi considerată ilegală. Când el putea să pună capăt discuţiei avută cu acest Adi, spunând că nu doreşte să facă un draft de contract în aceste împrejurări"

Judecătorii de la Curtea Supremă nu au considerat că este nevoie să impună vreo măsură restrictivă asupra lui Toni Grebla, aşa că au respins cererea procurorilor de arest la domiciuliu.

Procurorii spun că fostul judecător CCR ar fi încercat să vândă 50 de capre, la preţul de 300 de euro fiecare, ca să scape de probele din dosarul de corupţie. Numai că Toni Grebla spune că nici măcar nu a avut în propietatea să animalele.

Decizia judecătorilor CCR de punere în libertate a lui Grebla nu este definitivă şi poate fi atacată în 48 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Toni Greblă, despre situaţia caprelor. Cine se află în spatele denunţului