Antena Meniu Search
x

Fostul judecător CCR, Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului

Fostul judecător CCT, Toni Greblă, a fost numit secretar general al Guvernului. Decizia a fost publicată luni, în Monitorul Oficial. Demersul a fost anunţat de Liviu Dragnea, în şedinţa CEx PSD. 

Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului - Observator

Fostul judecător CCR Toni Greblă, a fost numit secretar general al Guvernului. Decizia a fost publicată luni, în Monitorul Oficial. Demersul a fost anunţat de Liviu Dragnea, în şedinţa CEx PSD. 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea confirmase numirea lui Toni Greblă, fost judecător CCR, la Secretariatul General al Guvernului.

"Postul de secretar general al Guvernului e în responsabilitatea PSD şi după ce a plecat domnul Busuioc, postul a fost girat de un adjunct. Premierul mi-a spus că doreşte să îl pună pe domnul Greblă. A avut o discuţie cu dumnealui. Mâine se va întâmpla. Cred că e o soluţie foarte bună. E un om foarte pregătit şi de mare valoare", a declarat Liviu Dragnea.

În luna mai, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţei au decis achutarea fostului judecător al CCR, Toni Greblă, pentru toate infracţiunile de care îl acuzau procurorii: fals în declaraţii în formă continuată, trafic de influenţă, coordonarea unui grup infracţional şi operaţiuni economice incompatibile cu funcţia. Decizia magistraţilor instanţei supreme nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Fostul judecător CCR, Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului