Antena Meniu Search
x

TOP 3 cele mai bune investiții pe care poți să le faci în următoarele trei luni

Toamna și iarna se numără afacerile. Și, cum toamna iese din scenă, iarna își face apariția cu ninsori pe arii extinse din țară și cu o serie posibilități de afaceri pe care le poți demara cu bani puțini.

Toamna și iarna se numără afacerile. Și, cum toamna iese din scenă, iarna își face apariția cu ninsori pe arii extinse din țară și cu o serie posibilități de afaceri pe care le poți demara cu bani puțini.

Pentru a deveni un antreprenor de succes, ai nevoie de trei lucruri foarte importante:

O idee bună. Nici o afacere nu poate fi demarată fără ca la baza ei să se afle o idee bună, iar pentru asta trebuie să te întrebi ce nevoi au oamenii în perioada următoare și cum poți să vii în întâmpinarea dorințelor lor.

Bani. Orice afacere necesită un minimum de capital pentru a avea succes. Cu toate acestea, banii ar trebui să fie una dintre ultimele tale griji, deoarece piața creditelor este foarte relaxată în România și, după cum vedem pe provident.ro, îți poți calcula singur ratele aferente în funcție de suma împrumutată, cu ajutorul unui calculator foarte simplu de folosit.

Un plan de acțiune. Stabilește concret pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți atinge scopul și stabilește un calendar al etapelor necesare pentru a pune pe picioare o mică afacere.

Există idei bune și idei mai puțin fericite, însă ideile sezoniere de buziness sunt cele care au o mare rată de succes și te pot „scoate” din sezonul rece cu o mulțime de bani în buzunar.

Iată care sunt cele mai profitabile afaceri pe timp de iarnă:

Vânzarea de produse calde

Indiferent ce produse alimentare sau ce băuturi vinzi, acestea trebuie să fie calde sau fierbinți pentru a avea succes. De la covrigi la vin fiert, gogoși cu magiun sau ceai de mango, oamenii se vor înghesui să cumpere acele alimente sau băuturi care îi vor încălzi pe timp de iarnă. Trebuie să te gândești, însă, unde vei amplasa micul tău magazin ambulant, iar cel mai mare succes îl au vânzătorii care stau într-un loc unde oamenii obișnuiesc să aștepte (lângă o importantă stație de autobuz, lângă un patinoar sau într-un parc aglomerat).

Produse handmade pentru sărbători

Pentru a vinde produse handmade cu specificul sărbătorilor de iarnă, ai nevoie de un site, de o pagină de Facebook și de povești frumoase pentru fiecare dintre ele. Nu vei putea face față singur la confecționarea unui mare număr de produse, așa că fie te pregătești din timp, fie angajezi două sau trei persoane care să te ajute să pui stocul la punct.

Un serviciu de deszăpezire

Majoritatea bărbaților își deszăpezesc singuri autoturismele și casele, pentru a putea merge la serviciu, însă multe dintre femeile care locuiesc singure ar putea fi tentate să apeleze la un astfel de serviciu care le va debloca mașina în cel mai scurt timp. Cumpără uneltele necesare, o freză de zăpadă foarte performantă și așteaptă să ningă. Vei fi unul dintre puținii oameni care vor prospera în timp ce alte persoane vor fi demoralizate de traficul infernal din oraș.

Foto: pixabay.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » TOP 3 cele mai bune investiții pe care poți să le faci în următoarele trei luni