Antena Meniu Search
x

Traian Basescu a fost huiduit din nou pe holurile Parlamentului

Basescu a vorbit singur. Presedintele a tinut un discurs in Parlament in fata unei sali goale. Inainte de discurs, Seful statului a fost huiduit pe holuri. Din cei aproape 600 de parlamentari, doar 205 au fost prezenti.

Vezi și
Huiduit pe holuri, Traian Basescu s-a linistit imediat dupa ce a intrat in sala de plen. Era si normal. Alesii lipseau pe capete. Doar 205 din cei 588 erau prezenti la sedinta. Parlamentarii liberali au refuzat sa participe la sedinta. In schimb, au fost prezenti social-democratii, in frunte cu premierul Victor Ponta.

Neclintit, Traian Basescu a cerut un pact politic pentru aderarea la Spatiul Schengen si demiterea ministrului Fenechiu. “Va propun sa facem din intrarea in Schengen un obiectiv national pe care sa ni-l asumam impreuna: desemnarea conducerii DNA si a Parchetului General in cel mai scurt timp indepartarea din Guvern a ministrilor cu dosare penale in instanta”, a spus Basescu.

La final, presedintele a mai dat o data piept cu huiduielile de pe holurile Casei Poporului.

Traian Basescu a mai spus ca Romania trebuie sa mentina deficitul bugetar sub trei procente, sa depolitizeze companiile de stat si sa adopte moneda euro in umatorii trei sau patru ani.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Traian Basescu a fost huiduit din nou pe holurile Parlamentului