Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT: "Există riscul să facă p... pe ea"

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu vine cu un mesaj virulent la adresa lui Liviu Dragnea şi a partidului pe care îl conduce.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu vine cu un mesaj virulent la adresa lui Liviu Dragnea şi a partidului pe care îl conduce.

Băsescu susține într-o postare pe Facebook că un „colos politic” de talia PSD a ajuns să fie „deturnat în interes propriu” de câţiva „submediocri ca intelect”, enumerându-i pe Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh, despre care afirmă că sunt „toți niște oportuniști crânceni”.

„Un colos politic de talia PSD, a ajuns să fie deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi şi mai ales, degrabă vorbitori la tv-uri.

Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh toţi nişte oportunişti crânceni, incompetenţi pentru funcţiile pe care le ocupă, au ajuns să domine un partid uriaş care are comportamentul unei „cutii cu plastilină”, amorfă, pe care o modelează fără nici un efort un copilaş la grădiniţă.

Este exact ce le trebuie oportuniştilor incompetenţi, vicleni şi guralivi, pentru a folosi „cutia cu plastilină” pentru propriul lor postament politic, cu adânc dispreţ faţă de interesele PSD dar mai ales, faţă de interesele ţării. 

De aceea, cred eu, „cutia cu plastilină” trebuie să se decidă foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării, sau, îşi menţine statutul actual, dar atunci există riscul ca bebeluşul de la grădiniţă să facă pipi pe ea, pe cutia cu plastilină, aşa cum s-a întâmplat miercuri la moţiune.

Menţinerea acestui statut, face din PSD un partid INAPT PENTRU GUVERNARE.

Acum, PSD este un partid deturnat. Deturnat în folosul influenţei şi puterii politice şi executive a guralivilor vicleni şi incompetenţi Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh”, a scris  Traian Băsescu pe Facebook.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

"De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

IMAGINI RARE cu Vladimir Putin! Preşedintele rus, făcut CIUCIULETE în timpul unei ceremonii, la Kremlin (VIDEO)

OROARE într-un sat din Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 24 de ani a ÎNJUNGHIAT două bătrâne, a ameninţat un taximetrist, i-a furat maşina, apoi a dispărut (VIDEO)

ANUNŢ pentru toţi angajaţii din România! Modificări IMPORTANTE anunţate de Olguţa Vasilescu

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT: "Există riscul să facă p... pe ea"