Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tudorel Toader a anunţat că a început evaluarea profesională a lui Augustin Lazăr

Tudorel Toader îi reproşează lui Augustin Lazăr că nu a comunicat ministerului un protocol mai vechi încheiat cu SRI. Ar fi aflat despre el abia zilele trecute. 

de Redactia Observator

la 27.08.2018 , 22:01

Războiul din justiţie se dă în România la nivel înalt. Între ministru şi procurorul general. Tudorel Toader a anunţat că a început evaluarea profesională a lui Augustin Lazăr. În replică, după ce a fost acuzat că a ascuns un protocol încheiat cu SRI, şeful procurorilor vrea să publice întreaga corespondenţă dintre instituţii.

Tudorel Toader îi reproşează lui Augustin Lazăr că nu a comunicat ministerului un protocol mai vechi încheiat cu SRI. Ar fi aflat despre el abia zilele trecute. 

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei: "Decizia nu am luat-o din senin. Cum de mi-a trimis protocolul din 2009 fără ultimile două pagini cu semnătură? Sunt nefireşti aceste protocoale."

Vezi și

Anunţul că va fi evaluat l-a făcut pe Augustin Lazăr să desecretizeze documente, pentru a demonstra că,în opinia lui, acuzaţiile nu se justifică. Susţine că ministrul Justiţiei ştia din martie de protocoalele secrete cu SRI.

Augustin Lazăr, procurorul general: "Toate protocoalele au fost denunţate de părţi, ele fiind lispite de efecte. Se poate lucra şi fără protocoale. Probabil că greşeala a fost că ele au fost secretizate. Se fac nişte show+uri care nu fac bine nici justiţiei, nici ministerului public."

După conferinţa de presă de la parchetul general, Toader a  anunţat pe pagina lui de socializare că războiul din justiţie va continua şi mâine, când va da replica într-o conferinţă de presă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri politice » Tudorel Toader a anunţat că a început evaluarea profesională a lui Augustin Lazăr