Antena Meniu Search
x

Tudorel Toader a anunţat că a început evaluarea profesională a lui Augustin Lazăr

Tudorel Toader îi reproşează lui Augustin Lazăr că nu a comunicat ministerului un protocol mai vechi încheiat cu SRI. Ar fi aflat despre el abia zilele trecute. 

Vezi și

Războiul din justiţie se dă în România la nivel înalt. Între ministru şi procurorul general. Tudorel Toader a anunţat că a început evaluarea profesională a lui Augustin Lazăr. În replică, după ce a fost acuzat că a ascuns un protocol încheiat cu SRI, şeful procurorilor vrea să publice întreaga corespondenţă dintre instituţii.

Tudorel Toader îi reproşează lui Augustin Lazăr că nu a comunicat ministerului un protocol mai vechi încheiat cu SRI. Ar fi aflat despre el abia zilele trecute. 

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei: "Decizia nu am luat-o din senin. Cum de mi-a trimis protocolul din 2009 fără ultimile două pagini cu semnătură? Sunt nefireşti aceste protocoale."

Anunţul că va fi evaluat l-a făcut pe Augustin Lazăr să desecretizeze documente, pentru a demonstra că,în opinia lui, acuzaţiile nu se justifică. Susţine că ministrul Justiţiei ştia din martie de protocoalele secrete cu SRI.

Augustin Lazăr, procurorul general: "Toate protocoalele au fost denunţate de părţi, ele fiind lispite de efecte. Se poate lucra şi fără protocoale. Probabil că greşeala a fost că ele au fost secretizate. Se fac nişte show+uri care nu fac bine nici justiţiei, nici ministerului public."

După conferinţa de presă de la parchetul general, Toader a  anunţat pe pagina lui de socializare că războiul din justiţie va continua şi mâine, când va da replica într-o conferinţă de presă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Tudorel Toader a anunţat că a început evaluarea profesională a lui Augustin Lazăr